Zwanger en vreemdgaan

Ik kwam er vorig jaar augustus achter dat mijn man, een minnares had al 1,5 jaar. Waar hij verliefd en heel veel van houdt.
Hij kon deze niet loslaten, we zijn door een hel gegaan. Hij zocht steeds contact en verklaarde haar de liefde. Ik zag 20 jaar aan tijd, energie, moeite aan me voorbij gaan, hij zou voor haar kiezen uiteindelijk dat wist ik wel. In november/december had ik een plan opgezet toen hij de relatie wou verbreken en raakte ik “per ongeluk zwanger” van hem. Hij wil dit derde kind resoluut niet, maar ik heb doorgezet ondanks m’n leeftijd 43 Onze huwelijksproblemen staan in de koelkast momenteel. Binnen nu en 5 weken zal ik moeten bevallen, ik hoop dat hij dan opnieuw verliefd wordt op mij en onze nieuwe kindje en onze huwelijksproblemen verdwijnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wijsneus 21-09-2024 22:58
    en hoe is het afgelopen? wat vreselijk voor je derde kind om geboren te worden als pressiemiddel/lijm om je mislukte huwelijk bij elkaar te houden... om heel eerlijk te zijn begrijp ik wel waarom je man gek werd op een ander; het woord liefde komt in je vocabulaire niet voor. wel tijd moeite en zonde van je tijd. heel typisch voor een egoïstisch persoon die met levens speelt om de zaken naar haar hand te zetten. misselijkmakend je had ook met hem kunnen praten en met rechte rug opnieuw kunnen beginnen voor jezelf en je kinderen.. ben benieuwd of je nog antwoord gaat geven maar reken nergens op..