Ik krijg een hekel aan mijn vriend

Ik krijg een hekel aan mijn vriend.

Mijn vriend en ik zijn nu 5 jaar samen en zijn gezegend met twee kinderen.
In het begin van onze relatie was echt een feestje, mijn vriend was een vrolijke lieve jongen met veel humor.
Houdt wel van een feestje en iedereen ziet hem als de grappige goedsul.

Nu heeft mijn vriend door zijn verleden trust issues richting mij, hij is door zijn ex flink bedonderd en niet alleen zomaar een keer vreemdgaan maar echt op het gruwelijke af. Details laat ik achterwege.

Nu is mijn vriend sinds vorig jaar meer gaan drinken en als hij gespannen is of niet lekker in z’n vel zit dan valt die drank verkeerd en ontstaan er lelijke discussies, scheldpartijen en beschuldigingen richting mij.

Hij begint altijd over mijn telefoon, mijn mannelijke vrienden, als ik een keer de deur uit gaat met vriendinnen etc etc etc

Hij weet dat ik er niet tegen kan als er geschreeuwd word in huis, zeker als de kindjes slapen. En toch is er een soort chantage dat hij z’n stem wil verheffen en dan dat de buren het horen of we ineens veilig thuis op ons dak krijgen. En dit in combinatie met drank.

Ik ben al een jaar bezig om uit te vinden wat hier mee moet gebeuren. Heb hem aangeboden naar de dokter te gaan, of afspraak maken bij de praktijk ondersteuner of medicijnen….. maar meneer voelt zich overal te goed voor. “Hij heeft geen dokter nodig” “hij gaat niet naar een zielenknijper” dan word hij echt een soort van arrogant.

Zijn stemverheffing, het lelijk en minderwaardig tegen en over mij praten breekt mij op, ook dat er altijd maar gesproken word alsof ik geheimen heb op m’n telefoon of wat te verbergen heb, doet mij zoveel pijn.
Ik weet niet meer wat ik zou kunnen doen….. ik wil niet te snel opgeven en er alles aan gedaan hebben maar nu na de zoveelste uitbarsting ben ik echt verdrietig en gebroken. En krijg ik echt een hekel aan hem. Want bij andere is hij zo gezellig…..

Voel me zo alleen 🙁

Liefs
Xxx

Melanie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Postsclub 28-08-2024 08:48
    Autism is a developmental disorder because of strange mind feature and is typically diagnosed when kids are 2 to three years antique. In step with the modern report from the facilities for disorder manipulate and Prevention (CDC), 1 in 36 kids inside the united states of america has autism. Although there's no clinical proof that any drug can remedy autism, the intestinal tract serves because the "2nd mind" of the human frame, and its health has an vital effect on the improvement of the mind. Studies have shown that precise probiotic lines can assist balance hormones inside the frame, promote anxious gadget fitness and relieve autism-related symptoms. https://www.postsclub.com
  • Wijsneus 02-09-2024 15:27
    Ik heb in ongeveer dezelfde situatie gezeten. Je man is alcoholist, wil dat niet toegeven en geen hulp. Ik ben veel te lang gebleven waar ik nog steeds spijt van heb ook tegenover mijn kinderen die er veel meer onder leden dan ik dacht. Laat andere sloten op de deur zetten als hij weg is en zeg dat hij terug kan komen als hij hulp zoekt en minstens 2 jaar niet gedronken heeft. Lijkt misschien hard, maar mijn ex is met een andere alcoholiste getrouwd en heeft nog twee kinderen gekregen met haar. Beide invalide door drank misbruik tijdens de zwangerschap, hij is nog geen 60 maar is palliatief hoor ik van mijn kinderen. Heeft zichzelf letterlijk kapot gezopen. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik die stap toen genomen heb, anders was ik nu een verbitterde vrouw met een doodzieke man die alleen maar kan schelden schreeuwen en alcohol drinken. Gooi hem eruit!! Wie weet houd hij echt van jullie en zoek hij hulp. Als hij meer van de fles houdt kan je dat maar beter nu ontdekken.. sterkte!!