Rare fetish ???

Ik wil graag reageren op hetgeen waar ik moeite mee hebt,deze reden betreft mijn man die naar alle waarschijnlijkheid een zogenaamde satijn fetish heeft,zijn verlangen zijn dan dat ik geheel in satijn of zijde gekleed ben daarvoor koopt hij wel erg veel pyama s en lingerie voor zichzelf en voor mij.
Kennelijk is het voor hem fijn om mij in een glimmende heren pyama van hem te zien,vraag is nu eigenlijk wat ik er mee kan al doet hij daar niemand kwaad mee, toegevend dat ik hier zelf enigszins geprikkeld van kan worden maar het is niet mijn insteek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Els 22-07-2024 16:45
    ja Carola dit herken ik ook heel sterk mijn partner, man van 41 jaar heeft deze fetisj namelijk ook,het beste is voor beide dat jij het gewoon laat gebeuren is mijn ervaring met dit. als je er zo tegenover staat kan je er zelf ook van genieten althans voor mij persoonlijk dan.succes wil ik je nageven en bedenk erbij dat niemand er last van heeft.
  • Tineke 23-07-2024 15:37
    goeie middag iedereen. herkenbaar ook voor mij in ieder geval,dit is een veel voorkomende fetish van kleding,satijn en zijde is de meest voorkomende fetish daarvan maar ook leer en noem maar op.het is goed dat je eraan toegeeft,niemand ziet er immers iets van misschien vind jij het raar maar daar denkt je partner anders over.
  • Wendy C. 24-07-2024 09:17
    ben nog niet getrouwd ofzo maar heb een vriend van 19 die ik van school ken. hij is zo eerlijk en open geweest dat hij net wat ik hier lees een (satijn) fetisj heeft.
  • Anneke 31-07-2024 19:50
    hallo Carola dit herken ik sterk dat heeft mijn partner hetzelfde hij wil met wederzijds goedvinden wel dat ik zonder ondergoed zijn (satijnen pyama) aantrek met als doel de vagina tegen de satijnen zoom van de gulp te voelen is nog best prikkelend ook,ik zou het gewoon meespelen jullie doen er uiteindelijk niemand kwaad mee en als je beide dat ook nog prettig vind!!!
  • Anja H. 01-08-2024 14:47
    beste Carola,tip die ik jou niet wil onthouden want je ben nog vrij jong vind ik. inmiddels ben ik alweer halverwege de veertig jaar en speel het spelletje gewoon mee als mijn man erom vraagt,hij is heel divers kan zomaar lingerie of latex zijn waar hij mij mee gaat kleden,ook heeft hij heel wat mannen pyama s van zijde en satijn waar ik ( naakt) mee aangekleed wordt soms vraagt hij mij om getoucheerd te worden zo wrijft hij rondom de gulp tot ik "nat" ben jij geniet en ik geniet dus waar zeur je over.šŸ¤«
  • Heleen 04-08-2024 10:42
    je hebt er best wel rare of hoe je het maar wil noemen vreemde fetisjen bij. mijn echtgenoot heeft een kleding fetisj met name zijde en satijn er zijn ook diverse pyama s in zijn collectie,dames en heren pyama s dus mij heel bekend.bizar is dat onbekende ervan zo moet ik bloot een mannelijke pyama aandoen met de doelstelling ervan dat ik met de vagina tegen de satijnen zoom van de gulp schuur en daar van gaat vloeien.
  • Annet 08-08-2024 05:52
    komt bij de beste mannen voor ook bij ons. mijn man vond het fijn dat hij naar me kan kijken als ik in een glimmende pyama zit.
  • Carla 11-08-2024 09:22
    sommige fetisjen kunnen vreemd overkomen zoals deze "Satin fetish" Het is meestal een man die dit geheim bij zich draagt normaliter zal hij er niet over praten uit schaamte of onzekerheid,zou zeggen jullie weten dit van elkaar ,ik zelf ken dit niet maar kan me wel enigszins voorstellen dat het voelen van de zoom van een gulp toch voor enige opwinding kan zorgen, geniet ervan Carola!
  • Heidi 20-08-2024 06:44
    dag Carola dit is ook voor mij heel lastig dat mijn vriend ook zo een fetish heeft. het wind mij wel op seksueel en dat resulteert dan met vloeien wat op zijn beurt weer zorgt dat ik zijn satijnen pyama broek rondom de gulp vies maakt. hij vind dat op zijn beurt weer opwindend als het zover is,ook ik zie het als een beetje raar en de andere kant daarvan is dat we niemand ermee duperen.
  • Esther 22-08-2024 19:01
    ach wat maken jullie je hier druk over mijn partner heeft dezelfde ideeƫn ik vind het nog lekker ook dat hij mij gaat aankleden met zo een glanzende glibberige pyama ik speel dat gewoon mee want hij vind het fijn en daar gaat het uiteindelijk om .
  • Trudy 30-08-2024 03:17
    mijn man is ook gek op een wellustige stoffen,hij heeft plenty pyamas daarvan,gekke ervan is dat de normann satijn pyama en Robson ook mij wellustige gevoelens geeft. et is denk ik de gladheid en de glans die dit doet. het wind mij al op als ik ermee gaat aangekleed worden soms vraagt hij me om met de armen naar voren te gaan staan en krijg het satijnen jasje achterstevoren aan dus met de knopen op de rug daarbij is de broek dan al aan. omdat ik in het geheel dit bloot beleef is het erg moeilijk om mezelf te blijven.